GRIEKS RESTAURANT MILOS DEN HAAG

GRIEKS RESTAURANT MILOS DEN HAAG Pita gyros €6,50!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 976 beoordelingen
26 mei 2020 om 21:23 Lisa: Heel tevreden. We bestellen vaker bij Milos en dat is altijd goed. Patatjes waren dit keer nog beter en net iets meer van alles, dus toppie! Een aanrader en een van onze favorieten.
25 mei 2020 om 23:52 In één woord: top!
25 mei 2020 om 22:29 Heerlijk gyros vlees. Flinke portie. Alles netjes verpakt. Aanrader.
25 mei 2020 om 20:33 Prima en genoeg eten . Keurig op tijd.
24 mei 2020 om 23:57 Heerlijk eten...
24 mei 2020 om 20:47 Het eten was heerlijk en ik was verbaasd met de hoeveelheid die wij kregen, ik was er erg blij mee!
24 mei 2020 om 11:44 Eten was goed. Maar eerlijk gezegd niet van dezelfde kwaliteit die ik in het restaurant beleefd had. Daarnaast waren ze 1 onderdeel van de bestelling vergeten, maar er was genoeg van de rest.
23 mei 2020 om 21:45 Prima eten, bezorgtijden en vriendelijke bezorgster. Voor ervaring vatbaar.
23 mei 2020 om 21:12 Eten was prima
23 mei 2020 om 20:45 Altijd weer even lekker, we zijn nog geen een keer teleurgesteld. Een aanrader!
23 mei 2020 om 11:18 Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit. Prima service! Voor herhaling vatbaar. Dank!
23 mei 2020 om 6:02 Het eten was overheerlijk, goed van temperatuur en bezorging op vooraf afgesproken tijd. Niets op aan te merken.